Masterclass interviewen door Sven Kockelmann

Voorafgaande aan de KIM-lezing van Alexander Münninghof biedt KRO-NCRV studenten journalistiek en communicatie de mogelijkheid een masterclass interviewen te volgen van journalist Sven Kockelmann. Beide bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk.

Sven Kockelmann staat bekend om zijn confronterende interviewstijl. Voor tv- en radio programma’s als Brandpunt, Oog in Oog en Stand.nl. interviewt Kockelmann nationale en internationale prominenten en politici. Het is zijn handelsmerk om directe vragen te stellen en de geïnterviewde het vuur na aan de schenen te leggen. Maar altijd fair, zoals hij zelf zegt: ‘Het gaat om de inhoud en niet om de vorm’.

In de Masterclass laat Kockelmann voorbeelden uit zijn interviews zijn en zal hij verschillende types interview analyseren. Twee studenten worden uitgedaagd om hem te ondervragen waarna het gesprek grondig geanalyseerd wordt.

svenk

Studenten zijn van harte welkom bij deze masterclass. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Studenten die Sven Kockelmann willen interviewen tijdens de Masterclass, dienen hun telefoonnummer te vermelden.

Meld je hier aan .